OLDALTÉRKÉP     KERESŐ
RÓLUNK
CÉLKITŰZÉSEINK, FŐ TEVÉKENYSÉGEINK
SZAKMAI MUNKÁINK
SZOLGÁLTATÁSAINK
TÁMOGATÓINK, EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK
MUNKATÁRSAK
MÉDIAMEGJELENÉSEK
Fórum
NYITÓOLDAL \ RÓLUNK NYOMTATHATÓ VERZIÓ

Bemutatkozunk

1999-ben a humán tudományok képviselői egy új alapítványt hoztak létre Kontakt Alapítvány néven, amelynek fő célkitűzése a gazdasági fejlődéshez kapcsolódó új életminőségek kialakításának támogatása.
„A kisközösségek és az egyének támogatása olyan humanisztikus célok mentén szerveződhet, amely a tudást, az önmegvalósítást és a közösségben való munkálkodást (életvitelt) együttesen tartja értéknek.” /Alapító Okirat - Preambulum/

staff1.JPG
 

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem (A Szent István Egyetem jogelődje) Tanárképző Intézetének igazgatója, a Kontakt Alapítványt 1999. január 4-én azzal a céllal alapította, hogy a munkavállalási tanácsadó szakemberek számára szakmai és továbbképzési fórumot biztosítson.

A Kontakt Alapítványt a cégbíróság 1999 júniusában vette nyilvántartásba, és egyúttal közhasznú szervezetté nyilvánította.

Az Alapító Okiratban foglaltak szerint az alapítvány olyan célkitűzések alapján kezdte meg a munkáját, és olyan erőt képvisel, amellyel a humán tudományok és a modern kommunikációs eszközök kapcsolatát és működését támogató kutatások levezetőjeként, tudományos célkitűzések hordozója és fejlesztőjeként lesz jelen.

  • Részt vállal az egyéni életminőség kialakításában, és/vagy a közösség szerveződését, működését támogató szakemberek (tanácsadók, szervezők) és választott tisztségviselők számára szakmai fórumokat tart (továbbképzések és konferenciák).
  • Tisztázza a magatartást és viselkedést meghatározó személyes érintkezés és a telekommunikációs érintkezés értékeit, az új formákat próbál ki, elemez, támogat.
  • Az Alapítvány célját szolgáló tananyagokat, segédanyagokat, kézikönyveket állít elő és forgalmazza (írott és elektronikus formában).

Az Alapítvány közhasznú szervezet, ezért olyan tevékenységeket vállal, mint a nevelés és oktatás, a képességfejlesztés, az ismeretterjesztés, a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és a kapcsolódó szolgáltatások.

Ennek érdekében a fenti célokkal, tevékenységekkel összefüggő pályázatokon 2000 óta részt vesz. Az alapítvány a legtöbb releváns pályázaton indul, ebből többet meg is nyertünk.

Kérjük támogassa Ön is tevékenységünket észrevételeivel , adományaival és személyi jövedelemadója 1%-ával.
Pénzadományait befizetheti a Magnet Bank Rt-nél vezetett 16200137-00064782 számú bankszámlánkra.
A Kontakt Alapítvány adószáma: 18095991-1-41

CÉLKITŰZÉSEINK, FŐ TEVÉKENYSÉGEINK
SZAKMAI MUNKÁINK
SZOLGÁLTATÁSAINK
 KURATÓRIUM 
TÁMOGATÓINK, NYERT PÁLYÁZATAINK 
ELÉRHETŐSÉGEINK 
Kontakt Alapítvány :: Telefon: +36 (1) 439-0432 :: E-mail: kontakt@kontaktalapitvany.org